שם הכותב: תאריך: 17 נובמבר 2013

לא בכל יום מארח המסלול האקדמי המכללה למינהל נשים רבות כל כך ממדינה כמו לוקסמבורג. זה קרה השבוע. 32 נשות עסקים בכירות מלוקסמבורג התארחו השבוע במסלול האקדמי המכללה למינהל. הביקור התקיים במסגרת סיור שנתי שעורכות אותן נשות עסקים בכל שנה במדינה אחרת, והשנה הן בחרו בישראל כיעד לביקור. במהלך הביקור במכללה השתתפו נשות העסקים בסדרת הרצאות בסגנון TED שעסקו בשילובן ובהצלחתן של נשים בישראל ובעולם כולו בשוק העבודה. נשות העסקים למדו בהרצאות כי יש הרבה מהמשותף בין ישראל ללוקסמבורג בבעיות המקשים על נשים בשוק העבודה, לצד בעיות ייחודיות הקיימות בכל מדינה.

לוקסמבורג

את המפגש ארגנה ראש המרכז לאחריות תאגידית במסלול האקדמי המכללה למינהל, עמירה דותן, לשעבר חברת כנסת מקדימה וקצינת חן ראשית. בין המרצים: ראש בית הספר למינהל עסקים, פרופ' אורן קפלן, ראש בית הספר למדעי ההתנהגות, פרופ' דליה מור, סגן ראש בית הספר למינהל עסקים, פרופ' טל שביט, יושבת ראש פעילים, חנה פרי-זן, יו"ר מועצת המנהלים של המרכז הרפואי הדסה, אסתר דומינסיני, ואשת העסקים רחל בולטון , ד"ר עלינא ברנשטיין, ד"ר אדר' שושי בר-אלי ופרופ' תמר אלמור- דיקאן הסטודנטים.

שייך לנושאים: אחריות חברתית