שם הכותב: תאריך: 06 ינואר 2013

במפגש העשירי של הקתדרה התקיים פאנל מומחים בהנחייתם של- טליה אהרוני ומומו מהדב, מנכ"ל מעלה.
משתתפי הפאנל – פרופ' עדי ערמוני, דיקאן ביה"ס למנהל עסקים; ד"ר אווה ברגר, דיקאן ביה"ס לתקשורת; ד"ר עידו באום, ראש התכנית המשולבת, בית הספר למשפטים; ד"ר קרן פרידמן, מדעי ההתנהגות
הפאנל עסק בנושא: "מחאה חברתית, משבר כלכלי, התעוררות צרכנים- למה לצפות ומה לעשות?"
המרכז לאחריות תאגידית, בבית הספר למנהל עסקים במכללה למנהל, יזם וקיים "מפגשי קתדרה לאחריות תאגידית".
מפגשי הקתדרה, תחת ניצוחה וניהולה של טליה אהרוני, הורכבו מסדרת הרצאות שנתית שהועברו בשנת הלימודים תשע"ב  2011-12.
ההרצאות הועברו על-ידי מנהיגים עסקיים, חברתיים, אקדמאים אשר הציגו  סוגיות ונושאים בהשקה של תחום האחריות התאגידית ומגזרי החיים – העסקי, מגזר שלישי ורגולציה.