שם הכותב: תאריך: 02 ינואר 2014

בוגרי קורס אחריות תאגידית, המרכז לאחריות תאגידית שמח להזמינכם להרצאת אורח, במסגרת קורס ייחודי"צמיחה ירוקה: מחברים בין כלכלה לסביבה".

הקורס פותח ע"י אלונה שפר קארו, המנכ"לית היוצאת של המשרד להגנת הסביבה.

בכל יום נוספים לאוכלוסיית העולם 200,000 איש. עד 2050 אוכלוסיית העולם תגדל בשליש ותגיע לשיא הגבוה בתולדותיה – 9 מיליארד נפש שיש להאכיל ולספק את צרכי הקיום והתזונה שלהם. רמת החיים בעולם עולה באופן מתמיד אך משאבי הטבע הולכים ומתדלדלים.

במסגרת קורס זה תיפרש בפני מנהלי העתיד תמונה מורכבת ומרתקת של האתגרים המרכזיים והאסטרטגיות הרלבנטיות, תוך דיון מעמיק בהיבט העסקי אך גם בהיבט הסביבתי והחברתי.

הקורס מורכב מסדרת מפגשים עם מובילים עסקיים וחברתיים לתלמידי MBA, ותלמידי BA מתכנית המצטיינים בביה"ס מנהל עסקים.

במפגש הקרוב ירצה ניר בריל– כלכלן בכיר מהמועצה הלאומית לכלכלה במשרד ראש הממשלה. הרצאתו של ניר תתמקד במגמות המתרחשות בישראל בכל הקשור ל"כלכלה ירוקה" וכיצד המועצה הלאומית נערכת אליהם.

ההשתתפות אינה כרוכה בתשלום. יש להירשם מראש
.